Aku hanya ingin menjadi isteri yang dirahmati,Isteri yang dikasihi,Isteri yang solehah,Isteri yang sentiasa dihati,Amin, Ya Rabb.

Feedback VCO : Murah & Berbaloi-baloi

hello korang! sedang buat ape tu? By d way,x terlambat lg CIS nk wish Selamat Hari Raya Aidil Adha ya!

Allrite!Main point CIS nak berkongsi hari ni ialah tentang VCO yg CIS dok try.So far,dah 1 month & dah masuk botol ke 2 :) Sebelum tu,nak bg tau yg entry kali ni akan panjang sikit sbb nak cerita dari A - Z ape yg CIS rasa.Tp,jgn slh sangka.Ini bukan strategi marketing tau.CIS bukan down line, up line mahupun bottom line mana-mana pihak pon!hehe..Just nak share.Kalau nak tahu,manusia yang berbintang Taurus memang mcm ni.Kalau suka sesuatu perkara,suka sgt! tp kalau benci,mintak maap la! pandang muka ko pon x mahu! hehe...Jd,untung dpt kawan dari bintang Taurus sbb jujur! muahahahhaaa..

di sini akan di terangkan point by point ( mcm essay SPM ) secara ringkas, padat & mampat! Gurlpppp!

1) Kulit Wajah
Semua pon tahu kan yg VCO ni memang sgt berfungsi untuk melembutkan kulit wajah. Especially kalau korang rajin apply kan VCO tu pd wajah & makan. Bab jerawat,memang clear. Susah dah nak nampak jerawat tumbuh. Cuma nak kata muka bersih sangat2 tu tidaklah,tp lebih baik dari sebelum mkn VCO :) Proses ni makan masa.Parut akan semakin berkurangan masa demi masa.amin!

2) Kulit Tubuh Badan
VCO ni dah jd mcm amalan CIS.Pagi-pagi,bangun je tdo terus CIS mkn 2 biji.Jd,perubahan kulit pada badan tu x la perasan sgt.Lg pon,kulit CIS kan memang xde masalah sangat,cuma muka je sensitip ckit!hehe.. Tp,hari tu dok borak2 dgn adik.Biaselah adik beradik kalau berborak.Pegang sana.Pegang cni..Tiba-tiba adik CIS " Long,kulit kau lembut la! tegang.. " CIS pon dengan bangga buat-buat tanya " Iye ke ? " Dlm hati,bangga gilos! hehe..kalau namanya perempua,mesti suka,Jgn bohong,berdosa! Muahahhaaa...

3) Rasa Kenyang
b4 CIS beli VCO,memang dok wat research. Mana boleh nak terus2 beli je kan? Duit tetap duit! hehe..Masa reserach di jalankan,CIS banyak sgt terbaca testimoni yang mereka kehilangan kilograms setelah mencuba VCO sbb dlm kapsul minyak kelapa dara ni, die ade benefit meningkatkan metabolisma. Pd minggu pertama,CIS x rasa ape pon,sama je.Masuk 2nd week,baru perasan sbb CIS x ingt langsung yang x ambil lunch pada hari tersebut.Bila dah petang,baru terasa lapar! Menakjubkan,kan? Apa-apa pun,benda ni depends kat individu tau! lain individu,lain perubahan & masa yg di ambil. Mcm CIS, metabolisma memang rendah.4 sure akan ambil masa untuk memperbaiki perkara tersebut.InsyaALLAH :)


4) Sistem Pencernaan
Dari segi proses pembuangan pulak,memang terbaik! kalau korang jenis yang x mkn nasi memang susah sgt nak membuang sbb kne minum air masak yang extraverganza dari org lain & mkn sayur mengalahkan monyet mkn pisang!ooopss! hehe.. tp, dgn VCO, alhamdulillah.bab ini,memang tip top sangat! xde problem langsung. Biasanye,bangun je pg CIS akan terus mkn VCO 2 biji & minum air suam 2 gelas. Lepas solat subuh,cornfirm memang ade feel nak tutttttttttttt..hehe..Memang lancar.x tersekat2 ataupon u olls xkan terlibat langsung dlm masalah sembelit!x percaya? Haruslah cuba! hehe :)



5) Haid
wah! kalau buat essay,sure isi markah penuh.Huraian markah penuh beserta contoh!hehe.Point ke 5 pula ialah dari segi haid.Ini untuk kaum wanita la :) So far,b4 guna VCO pon,CIS memang x ada problem dlm kitaran haid.Sharp kitaran die je, sure datang. hehe.Tp,CIS pon ade masalah sengugut.Selepas gunakan VCO, dah kurang.kata xde langsung, memang la tipu kan? x baik tau kalau sb nak lariskan pdct,dok ckp semua terbaik walhal biasa2 je.Mcm CIS ckp b4 dis,CIS bukan up line / down line sesiapa.Sekadar berkongsi pengalaman yg jujur dari hati.Cheh-wah! Tp,kalau dulu CIS sengugut sampai x boley bangun. skang,dah boleh buat kerja w'pon ade pedih2 sikit rasa kat perut.W'pon datang bulan pd Hari Raya,CIS active bergerak ke sana ke mari.Kalau dulu sure bad mood & terlantar atas katil ala2 pesakit comma! haha


6) Keputihan

Last but no least, bab keputihan! Alhamdulillah,semakin berkurang. Mcm korang tau, perkara ni memalukan kaum wanita lagi2 kalau nak kawen kan? muahahhahaha!!

So,CIS dah share ape benefitnya VCO ni pd diri sy.Kalau korang rasa berminat,korang boleh tnye info yang lebih jelas dengan si kecik ni : Adik Liena CIS beli dari die la..Cepat,pantas & effisyen! So,selamat mencuba. Lg 1,korang jgn la berharap cuba 1 hari dah nmpak hasilnya.apa-apa perkara pon dalam dunia ni,nak dpt hasil kne sabar,kan? So,VCO ni sgt affordable & 1 supplement yg baik untuk kita amalkan!


wah! da cerita panjang,op cos la kne layan gambar CIS! hehe ..


Ni wajah b4 guna VCO tp selepas guna ubat doc

Muka CIS berminyak! kenapa tu? hehe...tyme ni dok apply VCO pd muka.Masa mula-mula pakai, memang excited! Hari2 rasa nak snap pic! Teruja nak lihat hasil kononnya!

Ni muka after 1 week makan & apply VCO pd muka.Yes,parut masih ada.Tp,biji-biji jerawat dah pupus!pdn muka korang! hehe..

Jeng,Jeng,Jeng!! Ni pic sekarang! Teruja kan? CIS memang buta technology! Jd kalau suruh edit-edit pic ni memang la xde masa.CIS happy u ols! even parut masih ade tp gettin' better :) Baru sebulan kan! kalau 2 tahun,mahu sebersih bak lisa surihani! hamboi?


Tadaaaaaaaaaaaaa....Full view untuk wajah sekarang! Jgn cemburu :) 

3 comments:

Cik Syafiqah said...

wah! semakin licin laa.. vco ni produk yg mane ekk?

cantekk said...

pullamakkk aiiihhhh....
yg bab ni mmg teruja yolls.. i mmg muke ya ampun, jerawat manjang, ilang satu, satu muncul..

bgtau mane nk dpt vco ni? tangkap la gambo skit brg2 tu.. teruja ni,,

C.I.S said...

sorry.baru perasan comment u ols.
Syafiqah : VCO ni sy usya dlm internet & di beri penerangan yg jelas dari cousins sendiri.die Jual VCO.u ols boleh order di blog die : http://lienablogshop.blogspot.com

Cantekk : boleh view kat blog http://lienablogshop.blogspot.com
Lain orang lain cara tindak balas tau! u ols contact owner blog. InsyaALLAH die boleh bg serba sedikit penerangan :)